Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 83.39% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.
FxPro Help Centre: MT4 & MT5 ALUSTA

Miten suljen sijoituksen MT4:n avulla?

Sulkeaksesi manuaalisesti avoimen position, sinun pitää ensin löytää tilauksesi MT4:n 'Terminal'-ikkunasta MT4-näyttösi alaosasta. Klikkaa oikealla tilausta, jonka toivot sulkevasi ja valitse 'Close Order', tai tuplaklikkaa tilausta tuodaksesi se 'Order'-ikkunaan ja sulje se sieltä. Vaihtoehtoisesti, voit sulkea position klikkaamalla 'X'-symbolia alhaalta oikealta MT4-terminaalissasi.
Jos sinulla on yhden klikkauksen treidaaminen käytössä, nämä toiminnot voivat johtaa välittömään treidin sulkeutumiseen. Ei tule hyväksyvää ikkunaa asialle.
Jos olet valinnut stop-loss tai take-profit-tason, tilauksesi suljetaan, kun markkinoiden hinta saavuttaa jomman kumman tason, jotka olet spesifioinut.
Was This Article Helpful?