info
Sijoita vastuullisesti Sijoita vastuullisestiSijoita vastuullisestiCFD:t ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 76.14% vähittäissijoittajista menettää rahaa tämän palveluntarjoajan kanssa. Harkitse, ymmärrätkö, miten CFD-palvelut toimivat, ja onko sinulla varaa menettää rahaa.CFD- ja Spread-panostus ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kanssa on suuri riski menettää rahaa nopeasti vipuvaikutuksen vuoksi. 79.83% vähittäissijoittajien tileistä menetti rahaa treidatessaan CFD- ja spread-panostuksella tällä palveluntarjoajalla . Sinun tulisi harkita, ymmärrätkö, miten CFD- ja Spread-panostus toimii ja onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahaa.
Sijoita vastuullisesti: Treidaaminen CFD:illä sijaitsee mittavat riskit.
FxPro Help Centre: CTRADER ALUSTA

Miten suljen sijoituksen cTraderin avulla?

Sulkeaksesi sijoituksen, klikkaa 'Close/Sulje' -näppäintä 'Trade Watch/Sijoitusvahti' -ikkunassa, cTraderin alaosassa. 'Trade Watch/Sijoitusvahti' antaa sinun sulkea yhden tilauksen tai sulkea kaikki sijoitukset klikkaamalla 'Close All/Sulje Kaikki'.
Sinä voit käyttää QuickTrade/Pikavaihto-asetuksia valitaksesi, onko tämä toiminto laitettu pois täältä tai jos yhden tai kahden klikkauksen vaihtaminen on sallittua.
Was This Article Helpful?